пʼятниця, 14 жовтня 2022 р.

Вітаємо з Днем Захисника України, Днем Українського козацтва та зі святом Покрови Пресвятої Богородиці!

 

Прийміть щирі вітання із Днем захисника України, Днем Українського козацтва  та зі святом  Покрови Пресвятої Богородиці!

 Висловлюємо велику вдячність і повагу усім, хто стоїть в ім’я миру в Україні. Низький уклін всім землякам, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої Держави.

    Бажаємо українським воїнам доброго здоров’я та бадьорості духу,  незламної волі, надійного родинного тилу й тепла рідної домівки. Нехай з вами буде правда і перемога задля щасливого майбутнього наших нащадків, задля процвітання нашої рідної України!

   Нехай Покрова Пресвятої Богородиці оберігає Вас, Ваші родини та нашу Україну!

   Із метою вшанування мужності й героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння  зміцненню патріотичного духу в дітей дошкільного віку з 10 по 14 жовтня у закладі дошкільної освіти відбулися онлайн заходи, приурочені до Дня захисника України.

   Упродовж тижня було організовано та проведено різноманітні заходи за участю дітей дошкільного віку:

-заняття: «Прапор нашої України має колір жовто-синій», «Люби і знай свій рідний край»

-рухлива гра "Посвята в козачата" 

-цикл бесід з дітьми: «Я - українець і пишаюсь цим», «Як тебе не любити, земле моя», «На варті миру»;

-діти старшої групи ознайомилися з козацьким побутом та звичаями.

-з музичним художним твором "Козачата" М.Вермедері. 

Підсумком вищезазначених заходів у закладі дошкільної освіти було виготовлення поробок, аплікацій та малюнків для захисників та захисниць Збройних сил України. 










Саме такі заходи виховують майбутнього захисника України та формують у дітей активну громадянську позицію щодо єдиної, цілісної держави та захисту її кордонів,підвищенню патріотизму малят, вихованню в них почуття гордості за рідну землю, бажання примножувати її красу і здобутки! Нехай сила і мужність Героїв живляться нашою любов'ю, підтримкою і повагою!

Немає коментарів:

Дописати коментар