вівторок, 6 грудня 2022 р.

З ДНЕМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

 


​​🇺🇦Шановні військовослужбовці, працівники Збройних сил України, ветерани!Щиро вітаємо Вас зі святом — Днем Збройних сил України!

Кузнею звитяги та мужності українського війська були важкі війни і кровопролитні конфлікти декількох попередніх століть. Блискучі перемоги й гіркі поразки минулого навіки вписалися в його генетичний код, загартували дух і тіло, сформували патріотичний світогляд, честь і гідність нащадків козацького роду. 

Тому сьогодні, коли наша країна зіткнулася з широкомасштабною війною, українська армія блискавично стала брендом і зразком для всього світу. Героїзм, незламність, лицарська відвага, безпрецендентна підтримка народу, мудрість керівництва ЗСУ — складові, що дозволяють гідно давати відсіч окупантам і звільняти захоплені території, наближаючи нищівну поразку ворога. Ми схиляємо голови перед вашою сміливістю, блискучим військовим талантом, любов'ю до свого народу та Батьківщини. 


🇺🇦Ніколи не забути нам і героїчних подвигів полеглих воїнів, їхньої безмежної любові до власного народу, які пожертвували своїми життями за свободу Батьківщини та всіх її громадян.

Захищаючи право свого народу на життя, волю, незалежність, можливіть і надалі навчати та навчатися, будувати щасливе майбутнє в суверенній державі у день професійного свята ЗСУ зичимо нашим захисникам здоров'я, благополуччя, вірних побратимів, оптимізму, військової удачі і якнайшвидше повернутися до своїх родин




Немає коментарів:

Дописати коментар