субота, 15 квітня 2023 р.



 ​​Шановні батьки, колеги та гості, сердечно вітаємо Вас із Великоднем!

Цього дня наші пращури віками святкували прихід весни, оновлення природи, торжество життя над смертю, відродження духу людського, очищення тіла й помислів. У щирій молитві українці просили Господа дарувати їм добро, любов, всепрощення, мир і злагоду. І світло святої благодаті сходило на кожного, хто живе у гармонії з собою, ближнім, природою,  хто повсякчас пам’ятає про високе покликання людини – берегти образ божий у своїй душі, думках і вчинках. Любов, милосердя, здатність співчувати, готовність прийти на допомогу – чесноти, даровані Всевишнім для продовження життя на землі, духовного й інтелектуального розвитку людства.

Однак, на жаль, не кожен спроможний їх осягнути, використати на благо. Вже другий Великдень поспіль ми святкуємо під звуки сирен, канонади ракетних обстрілів, адже російська навала у своїй жадобі влади й територій здатна сіяти лише війну, руїну, смерть. Але світло завжди перемагає темряву, розум переважає над невіглаством, а любов сильніша за ненависть, тому ми впевнені у нашій перемозі, бо українці довели всьому світу справжню любов до Батьківщини, непохитність у своїх намірах будувати мирну, щедру, вільну європейську державу попри будь-які  негаразди. Стоячи плечем до плеча на фронті й у тилу, наші люди по всіх куточках України щодня наближають поразку ворога кожною справою, думкою, вибором. Обираючи шлях взаємодопомоги, миру, дотримання Божих заповідей, вони сіють добрі зерна у душах дітей, які стануть новим поколінням талановитих сміливих людей, здатних творити гідне майбутнє країни на засадах справедливості й людинолюбства.




 Нехай це світле свято принесе кожному мир, процвітання, благополуччя, щастя, здоров’я, сімейний затишок! Божого благословення Вам на многії та благії літа!
Христос Воскрес!
Воістину Воскрес!

Немає коментарів:

Дописати коментар