пʼятниця, 30 грудня 2022 р.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

 


У ці останні дні 2022 року кожний з нас підводить його підсумки: надбання, втрати, нереалізовані задуми, нові мрії та надії...

  Так робимо і ми. Надбання маємо значні: сила волі й духу, велич нації, єднання думкою і серцем, сміливість йти до мети, долаючи на шляху безліч перепон. Слово УКРАЇНА – то любов, великими літерами у серці назавжди!

  Втрат багато, вони гострим болем пронизують свідомість, щоранку 09:00 примушують завмирати і щільно зціплювати вуста, вони розділили наше життя на дві частини - до 24 лютого 2022 року і після.

  Наш заклад зосередив свою роботу на головних цілях: освітній діяльності та допомозі ЗСУ. Переконані, що разом збільшуємо готовність нашої країни давати відсіч ворогу.

  Ми навчилися робити маленькі кроки і радіти, що ті зрештою ведуть нас до однієї великої мети до Перемоги, до мрії жити у власній вільній країні, говорити однією мовою, дихати на повні груди дощами, грозами під мирним небом! 

  Дорогі батьки та гості нашого блогу , від душі вітаємо Вас з новорічними і різдвяними святами! Бажаємо, щоб Новий 2023 рік приніс нам усім довгоочікувану ПЕРЕМОГУ ТА МИР, здоров'я, благополуччя, огорнув теплом та радістю наші душі і оселі!

Немає коментарів:

Дописати коментар