четвер, 23 лютого 2023 р.


 24 лютого - день, що безповоротно змінив життя кожного українця! 

🇺🇦365 днів тому українці побачили криваву загарбницьку війну на власні очі, відчули гнів і ненависть до ворога і з того часу не припиняють боротьби, вибиваючи окупанта з кожного шматка рідної землі. 

🇺🇦Поки світ, замруживши від страху очі, чекав на знищення нашої держави російською армією, українські герої й героїні стали живим щитом на оборону рідних міст і сіл, на захист кожного громадянина. Своєю міццю і незламністю, героїзмом і відвагою вони зробили неможливе: змусили відступати ворога на фронті та змінювати суспільну думку про Україну на дипломатичних полях. 

🇺🇦За лічені місяці наша армія стала взірцем для наслідування. Українським військовим нині захоплюються, його поважають, увіковічнюють у вуличних графіті, картинах, фото, випусках газет і теленовин найвідоміших ЗМІ світу. Планомірно і жорстко витісняючи росіян з України, звільняючи від окупації наших людей, ЗСУ, добровольці, територіальна оборона демонструють дива військового гарту, стратегічне мислення та точний розрахунок. Завдаючи великих втрат ворогу, на жаль, гинуть і наші титани.Ми пам’ятаємо і пишаємося кожним полеглим патріотом, а також допомагаємо тим, хто зараз боронить Україну на фронті, щоб вони якнайшвидше повернулися до своїх родин із Перемогою.

🇺🇦 Цей рік для України видався вкрай важким, трагічним, адже війна принесла втрати, руйнування, горе в кожну родину, але водночас він став для нас маркером людяності, стійкості, відваги, рішучості. І цей надважливий життєвий іспит ми склали  на відмінно. 

🇺🇦Країна усвідомила себе єдиним цілим з одним спільним бажанням – вибороти незалежність, свободу, європейське прогресивне майбутнє на багато поколінь уперед.

🇺🇦Віримо в ЗСУ, в перемогу України, яку ми наближаємо спільними зусиллями. 


🇺🇦Слава Україні! 

Героям Слава!🇺🇦 

Немає коментарів:

Дописати коментар