понеділок, 29 травня 2023 р.

Прощавай, садок дитячий


 Випускний у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе. 

26травня у Кривушівській гімназії дошкільного відділення «Буратіно" відбулося свято – випускний.

Не так давно батьки привели діток до нашого садочка, довірили педагогічному колективу найцінніший скарб – свою малечу. Минуло кілька років… І ось він результат – вже дорослі, розумні, творчі, виховані громадяни, наше майбутнє!

Під час свята  маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців.

З вітальним словом до дітей звернулася директор Кривушівської гімназії С.А.Остапенко, яка побажала діткам щасливої дороги у самостійне майбутнє доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі.

 Також з вітальним словом до випускників та їхніх батьків звернулася майбутня перша вчителька  Т.В.Самойленко, яка вже 1 вересня радо зустріне їх біля шкільного порогу.

Вихователі, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі. І недарма стверджують, що це свято зі сльозами на очах. 



На згадку про садочок кожному випускнику вручили дипломи про закінчення дитячого садочка. 

Щиро бажаємо випускникам бути здоровими, успішними, завзятими, наполегливими в досягненні своїх найзаповітніших мрій та сподівань. А батькам зичимо терпіння й розуміння. 


Немає коментарів:

Дописати коментар