суботу, 25 листопада 2023 р.


 Сьогодні Україна відзначає День пам'яті жертв голодомору!!!


З важким серцем ми щороку згадуємо тих, хто загинув страшною смертю з вини людожерського режиму, його політичного невігластва, скупості душі колишніх керівників держави. Трагічні тридцяті роки минулого століття залишили страшні сліди в історії України, надовго призупинили розвиток суспільства, цинічно знищили мільйонний генофонд країни. 


У цей день ми знову збираємося разом, щоб вшанувати пам'ять тих, кому припало жити у жахливий час. Ми згадуємо їхню мужність і витривалість,  боротьбу з відчаєм і смертю, віддаємо данину поваги кожному, хто став жертвою репресій і був страчений голодом. Ця дата кричить нам про важливість миру, справедливості та поваги до прав людини і закону.

Віримо, що майбутнє нашого народу буде яскравим, прогресивним, безхмарним, адже голод у 21 столітті – це жахлива несправедливість, неприйнятна у цивілізованому світі. 


І нехай наша гірка скорбота, чесна пам'ять про жертв голодомору стане нагадуванням про те, що подібні трагедії не мають права повторитися. Сьогодні кожен повинен дбати про мир, розвиток і процвітання народу, становлення непорушних законів справедливого розподілу природних ресурсів у світі, щоб жахи голоду назавжди залишилися лише на сторінках підручників з історії. 

Впевнені,спільними зусиллями ми зможемо перетворити планету на місце достатку й гідного майбутнього для кожного її мешканця. 


Світла пам'ять всім жертвам голодоморів, нехай їхні душі знайдуть вічний спокій.







Немає коментарів:

Дописати коментар